HAHAHAHAHAHHAHA

HAHAHAHHAHAHA vill ni veta att mathilda är ganska tard :] vet ni vad hon sa ?!?!!?:D

Mathilda skulle läsa ordet Format men istället sa hon TOMAT höll fan på att skratta ihäl mig och hon med HAHAHA fyfaaan så jävla kul :]


am i supposed to put my life on hold because you don't know to act?

nu sitter jag bredvid mathilda och har datakundskap typ:] haah bra?

jag har glömt att berätta en sak , när jag kom hem en dag så kände jag att det luktade konstigt hemma,

Jag:mamma har du bakat lussebullar? hahahaha dom blev nog brända då?

Mamma:asså har du fel på luktsinnet eller ngt tv började ryka? lr vare nu va hon sa.

Jag:hahahaha ojj trodde du hade bakat(A)

Klicka f�r att st�nga bilden


you are my everything

mpste bli bättre på att blogga känner jag :] haha men jag har så mkt som händer just nu kompisar att vara med läxor  och allt som man kan tänkta sig från gott till ont ;) haha nemen asså seriöst, nemen nu måste jag gå och göra min uppsats sen ska jag ringa felicia hade jag tänkt pusspuss :)♥


jag är vigare än ni tror ;)

can't stop the pain

skrivskrivskrivskriv uppsats fan vad jobbigt lr som dom kallar det hemma prov. aja det går inte bra iallfall kan jag säga. SUGER på det också måste försöka att få vg också ännu jobbigare kan jag ju säga fyfan..
aja ska inte klaga, men nu ska emelie vara duktig att skriva uppsatsen pusspuss :)♥


party all the time

mer bilder sen lördagen<3




hahaahha skrattretande

bara så du vet är det fegt att slå tjejer och ja det är skillnad från att en kille slår en tjej och en kille slår en kille om du inte visste det men ist för att skriva en massa skit , säg och gör det irl ist?
och okej jag är en fjortisjävel tro mig jag har fått höra det förr så jag tar inte direkt åt mig?


mia!!<3

vet ni vem som ska komma till mig nu, mia<33333 saknar tjejen sen blire träning, pusspuss :)♥


lördag

lördagen var jag i stan med janina,sanna,ida och conny sen träffade vi lite folk och sånt, var på max och ja ni fattar =) det funkade faktiskt hade inte varit med sanna på länge så det var kul att träffa stumpan<3


<Sanna,jag,ida,janina & conny
ii

kolla nu gumman och läs noga om det jag skriver felicia<33

tänkt er efter, hur mycket minnen har ni inte tillsammans med era kompisar,pojkvänner kanske familjen?
Men har ni någonsin visat hur tacksam ni har varit , sakt till till dom eller skrivit något till dom så att dom verkligen vet hur mycket det betyder för dom. Jag har börjat tänkta efter och jag är riktigt glad över dom jag har som står mig nära och verkligen förstår vilken person jag är, inte bara dom som tar en i andrahand och bara finns där när dom kanske bara behöver låna pengar eller bara kan hitta på något när dom inte har absolut någon annan att vara med, jag hoppas verkligen inte någon av mina kompisar känner så, för dom jag står väldigt nära skulle jag aldrig någonsin såra med mening eller såra alls. Dom har gjort mig till den jag är nu och alltid funnits där när jag behövt dom , jag vet att jag alltid kan ringa dom om det är något och då får jag komma till dom och prata med dom, ni är guld värda måste jag säga.

Jag tackar alla som funnits där för mig när jag haft det jobbigt, speciellt FELICIA EDLUND, jag har fått kommit till hon mitt i natten och bara pratat ut med hon, hon har förstått mig och allt jag sakt till 100000 , ni ska veta hur glad jag är att ha hon!
Hon är en äkta kompis som jag inte vill mista och jag kommer inte det för jag tänker inte släppa taget om hon, hon kan få mig att skratta i svåra stunder hon kan få mig att le fast än jag inte vill. hur bra är hon inte?
Jag hoppas att hon läser det här för att seriöst hur mycket har inte hon gjort för mig i mitt liv, hur mycket har inte hon ställt upp? kan inte förklara nog för hon hur mycket allt betyder för mig det finns inte ors till det. ingenting kan förklara..
Men gumman du vet att vad som än händer hur långt bort jag än skulle bara skulle jag komma hem och bara få vara med dig och se till att du mår bra för det är de enda och vill. jag vill inte se dig vara ledsen och att du inte ska må bra! visst förstår du det gumman?
Tack för att du finns och jag menar det verkligen , jag älskar dig och jag hoppas vi kan hitta på något roligt snart för jag saknar dig och allt vi gjort ! (L) glöm aldrig det!<3


jag saknar dig gullan<3

vill ni veta om en person jag saknar att hitta på saker med? ligga på fotbollsplanen här i skehamn, äta godis och dricka kallesprätt med? typ bara ha det mysigt och göra en sak till med?
jo det är HELENA BYSTEDT! jag saknar dig gumman kom till mig i helgen snälla?<3



i'm a singel girl

nu måste jag verkligen upptradera min blogg oftare ! hade typ många läsare förr men nu sjunker det eftersom jag aldrig skriver och felicia klagar på att jag inte skriver heller men nu ska jag ta mig i kragen och skriva lite :) haha kommer att bli många inlägg innan jag drar migiväg på träning vettni ;) haha så var beredda på att läsa.

kan säga en anledning till att jag inte skrivit så ofta är därför att jag har inte mått så bra det har hänt aldelens för mycket i mitt liv.. menmen jag tänkter inte skriva upp vad för då blir det en massa rykten och shit, aja pusspuss :)♥


vara för att vi är söta?

love you

nu ska jag gå och sova idag har jag varit med janina och träffas felicia ett tag innan hon skulle på bio!
jätte skönt att sitta och prata med gumman och jag vet att jag alltid kan lita på hon, kändes verkligen skönt att träffa hon och sitta och prata med ngn som verkligen förstår mig<3 älskar dig.
imorgon vet jag itne riktigt vad jag ska göra men nu ropar mamma pusspuss :)♥





INTE SÅ BRA

the time who was good is al gone..

älskar er..<3


TACK FÖR ATT NI FINNS<3


Hos ida..

nu sitter jag,mathilda och ida hemma hos henne och har lite partyparty =)

haha pusspusshej =)♥



close from me

haha fick en jätte lust att bara gå ut och ta fina kort lr ja ni fattar, är lite tom i huvudet men sak samma ni kanske fattar lr ja endel fattar rättare sakt typ 2 pers.
Idag på skolan var det ganska så drygt men det funkade bf hela dagen är faktiskt rätt så roligt, gjorde klart allt jag hade kvar och nu sitter jag och skriver mitt "hemma prov" typ som en uppsats om jag säger så ;)..
haha men nu ska jag hitta ngn som vill följa ut och ta lite kort, pusspuss ♥


happy girl kan jag säga

you are my love

Idag har jag då varit med janina,jonte och pontus i stan=) riktigt mysigt, vi såg nån film minns nu inte vad den heter men ja ;) hahahahahhaha asså coppar vet du hur jävla lättluran du är ;) ååååh herreguud så kul det var :)
aja ska sova nu pusspuss :)♥



Fan vad jag saknar dig gumman helt jävla sjukt mkt, vi måååste hitta på ngt roligt nån dag saknar tiderna med dig och minnerna som är underbara och FLER ska det bara bli <3 loooove to you..


life

vrf ska allt börja hända på en jävla gång nu igen felicia.. vi hade en tid när allt hände och nu börjar allt helvette om igen, JUST när allt blivit bra.. satan också vad fan vill gud mig?!?! vad gör jag för fekl hela jävla tiden, fyfan dom som tror på att gud finns måste verkligen ha ett bra liv?..

aja idag får jag se vad det blir att göra orkar typ inte är helt jävla slut i huvudet och i kroppen.. aja pusspuss ♥


Jag syster och hennes lilla madde <3



Det visste ni inte va?

5 saker ni inte visste om mig


*Jag brukar sjunga när jag kör moppe(A)
*Jag tål inte kiwi :]
*Går inte ut utan smink , klarar inte av det bara.
*Skäms över min vikt och hur jag ser ut.
*Hata är ett starkt ord men jag riktigt HATAR 3 personer.


feliciaaa

måste säga gratttisgrattiiis till FELICIA OCH PHILIP som firar 18 månader idag!! gratttiis ni är bara för sööta (L)

what if i kiss you now

jadu idag på skolan så gjorde vi inte ngt speciellt direkt, skulle igentligen vara med jonte men ne det gick inte idag heller, eh blir väll träning ikv tror jag , men är helt jävla slut så får väll så hur mkt jag kommer att orka?
Måste säga att vissa personer kan verkligen förstöra en HEL jävla dag! urscchh vad less jag är redan?!
nemen fyfan säger jag bara!
nu är jag så jävla less på dig ska du veta, dra åt helvette och ta ALDRIG upp kontakten med mig igen!!
aja det är nog till 2 personer ?

men nu ska jag nog hitta på ngt pusspuss :)♥
Ser ni min cp bruna fläck i ögat?!:O:O:O

ida nilsson

GUMMAN MINNS DU?<3 JAG ÄLSKAR DIG (L)


sötnosar

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra har försökt att ringa felicia men hon svarar inte så finns som inget att göra åt om jag säger så<3 får väll hitta på ngt annat då.. aja pusspuss :)♥


FINA TJEJER<3

just love me or leave me

ja igår for jag och janina upp till stan var och virra lite omkring där med sannii och lisa =).. haha gjorde inte så mkt utan typ satt och pratade träffade lite folk och sånt (A) haha sen for jag och janina en tväris till a-torp och satt hundvakt ett tag för vi skulle fixa ngra saker sedan in till stan igen mötte upp sanni och lisa igen =) dom satt med meron och han kompisar btw, :) haha sen for vi och typ hade miniparty, satt och lyssnade på musik, for till max träffade min syster sen moppen hem igen och kan ju säga fyyyyfaaan vad kallt det var !! somnade typ en tväris på moppen också, bra? haha aja pusspuss :)♥




älskar er<3

looove iit


typ de BÄSTA som finns? <333333

jadu

bara för att jag inte är nöjd och ska byta.. aja sak samma ni som fattar fattar ;)..

haha idag har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt,får väll se  =)

menmen nu ska jag gå och duscha hade ju match idag så, pusspuss =)♥

hahah gammal bild lr ojjaaah!


jo så äre de

nu ska nog emelie sova är ganska så trött faktiskt, och får inte kontakt med jonte heller men aja sak samma , just nu orkar jag inte bry mig han sover nog endå, aja pusspuss ♥


jag saknar dig gumman

give me a miracle

okej jag skämtar inte på bra humör idag? tack för den r..
Aja hoppas jag får en bättre dag imorgon..
Eh idag har jag varit med felicia,jessika och natalie typ tror jag de var (A) vi gjorde inte nå speciellt typ:]?
haha menmen nu ska jag typ göra ngt roligt lr jag vill ha kul efter allt bråk idag, aja pusspuss :)♥


Typ inte happy?

gumman

titta vilken fin tröja jag gjort till min älsklings vän<3


BF1a

har vi snygg klass lr?


i'm drunk

ja vi började kvart över 11 idag som sakt, bf hela dagen men vi såg på film och pratade om provet vi gjorde, och detgick ju som det gick IG för mig bra emelie? men jag skyller på att jag missade halva kursen? bra ursäkt nej men det sa kicki också, haha måste då gå till jävla bf rektorn och prata med henne sen gå typ extra lektioner om kursen jag fick ig i , kul? nee.. inte speciellt..
Eh sen så fick vi då sluta 2 idag, ganska så skönt att vara hemma tidigt och bara ta det lugnt :)
HAHA förlåt MARIA,MATHILDA & ANNA som typ inte kan titta på en person nu :] haha sorry ;)<3
men ni älskar mig endå det vet jag <3 ahha


Bara för att jag typ endå är på bra humör idag? ;)

look om the bright side

EN SNYGGING BILD PÅ MIN VÄN JANINA:D


GÅ INTE EFTER UTSEENDET DOM KAN VARA FINA INOM SIG!!

you are number one of my life honey

kanske att jag och janina badade i bureå i somras och det var skiiit varmt i vattnet men kallt uppe fyyfaaan så kallt att åka moppe hem, jajuste efter vi badat fick vi låna kläder sen bestämmde vi oss att fara på max som vi inte skulle ha gjort, för janina stannade av moppen för att svara för det ringde juuust då blev jag ju stucken av en geting!! dom som följt min blogg vet vad jag menar ;).. haha aja pusspuss ;)


Efter vi badat, mycke mygg så jag hade på mig hjälmen :]..

bara för att jag skelade jävel på bilden.och skiit snygg i hjälmen?

look at this i'm in loooove

tjena bloggen ne men skoja det där lät töntigt, haha idag på skolan gjorde vi inte så mkt, jag och maria var duktiga och sprack 2 km ;).. haha sprang kanske inte hela tiden men vi fick inte dålig tid eller hur ?=)
eh sen for jag hem, janina kom och sen kom jonte<3. Vi spelade lite sedan for jag på träning efter det träffade vi lite folk överallt typ(A) lr ja vid ica? haha risigt eller hur?
nu ska jag bara ladda hem nya msn annars kan man inte vara inne cp va?<3
menmen nu ska jag gå typ? aja pusshej:)♥


Gumman jag älskat dig! <3

haha och vad fan gör jag? typ drar mig i fingrarna? tönt ;) älsklingar<3

FELICIAAAa

Janina kommer snart till mig funderar över vad fan jag ska ha för kläder när man ska ut idag(A) haha ingen aning har jag men det blir nog bra :P.. aja jag saknar felicia fast jag varit med henne typ i 3 dagar i rak! och guuud så hon är en bra kompis älskar henne vekligen !!!<3

Asså LOPIN jag måste säga en sak du kan ju inte knuffa mig jävel på skolan vänta bara teddybear :) haha skoja lillstickan, nemen nu är jag liiite uttråkad så jag ska fixa till sminket lite pusspuss :)♥


lillgumman<3

janniiinnaaa

Idag skulle jag igentligen vara med jonte men vi ska ta det imorgon ist eftersom han fick fara ut med sina kompisar ist för dom skulle ut och köra moppe och leva om överallt ;) ahha nemen ska kanske träffa han ikv men vi får se hur upptagen han är ;) nemen skoja, jag själv ska vara med janina och liva runt i risiga hamn;)..
titta på småfjortisar kanske , träffar kanske sissi och jenny ett tag också får se hure riktigt blir ;).
men skriver snart ska fixa en sak :) pusspuss :)♥


gullan

looooopin is the shiit

förlåtförlåtförlåtförlåt att jag inte skrivit men ni förstår väll, data jävla förbud igen?!?! men nu får jag sitta så nu ska jag jävlart skriva mååånga inlägg varje dag =).. haha så var beredd på en upptraderad blogg hoppas jag (A)

min lille nallebjörn <3
haha nemen lopin jag saknar dig :( ..

ingen vet

nu ska emelie gå och sova eftersom jonte aldrig ringer så orkar jag inte vänta heller ..aja pusspuss :)♥

minns ni?

UFO

ASSÅ JAG OCH SISSI SÅG UFON IDAG JAG LOVAR DET MÅSTE VARIT DET!!
men asså 15 st stjärnfall kan inte fara precis åt samma håll och försvinna samtidigt som dom andra gjorde det mååååste vara ufon!seriöst fan läskigt!!!!!

http://www.mystrangenewmexico.com/storage/White%20Sands%20UFO%20crash%20still%203.jpg
UFOOOOO!!!!!!

my bff is you

For och mötte upp micke kanske vid halv 6 sedan träffade jag sissi, sen for jag till linnea , sedan till jonte sen till elmira sen hem och packa sen till träningen tror ni det var stressigt lr ?!?! fyyfan säger jag bara :].. haha men kunde inte vara med på hela träningen eftersom jag är gaanska så förkyld men som tur är att mamma har varit gullig och köpt nässpray till mig (A) thanks det behövdes så att jag kan andas och inte kvävas typ, sen har jag ganska så mkt rethosta kul? nee. haha ;)
nemen sen när jag kom hem skulle jag gå och möta sissi kom just in efter ett litet prat med henne :) alltid lika mysigt.
Imorgon blire skola och gissa vem som börjar halv 1? joo EMELIE :D haha ägda , ne skoja :) lr jag skojar inte :]
aja men nu ska jag gå och sova lr se tv kan inte bestämma mig pusspuss :)♥


Jag saknar dig ska du veta<3
asså seriöst du är så jävla bra och vi måååste bara hitta på ngt snart saknar dig som fan..
glöm aldrig att du är min bästa vän<3

hate you so much but i love you anyway

ja kom hem för ett tag sen. åkte buss med sissi,jonte,renman och ngra andra randoms ;)..hha nemeen.
eh jag ska då träna ikv vad jag vet annars har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska hämta elmira i urs iallafall =)
menmen ska packa nu pusspuss :)♥

<3

i love you i really do

jag måste verkligen börja skriva oftare nu.. har inte varit mkt på datorn eftersom jag har såå mkt att göra om dagarna och kvällarna nu ;).. haha men jag kan berätta sen om det.

Jag sitter nu på datakundskapen, inte så kul men aja det funkar. vi kör på det ;)

haha men nu ska emelie jobba och vara duktig, aja pusshej :)(L)


gumman min<3


all i ever wanted

jadu ännu en dag avklarad på skolan ;).. haha nemen det gick väll som vanligt, idag har jag då träning från halv 8-9 typ ska väll bli kul hoppas jag.undra om jag ska träffa lite folk senare efter träningen , lr ne vet inte om jag orkar lr om dom orkar och kan ;).. haha vi får väll se hur jag gör, beror på hur jobbig träning det blir.
men nu ska jag nog gå ut ett tag kanske packa mina saker nu sen så går jag till jenny har min moppe där så vi får ju se lixom ;) haha nemen ska gå nu pusspuss :) ♥




Jag har normala klasskompisar va? ;) bättre än dina lr?

in schooooooooool

Killar, läs detta:
När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon inte längre visar att hon älskar dig - så ska du veta att hon älskar dig endå
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

tycker verkligen killar ska tänkta på dom här sakerna.<3


i need a mirical

jadu börjar som sakt 12 idag känns ganska skönt faktiskt, ska snart fara till felicia glömde mitt busskort där.. smart emelie? haha nemen jag måste gå nu pusshej :)♥


loooove<3

please don't leave me

Ja igår som sakt var jag med folk som vanligt lr ? haha nemen det funkade =)
Idag blire att vara med folk igen, janina har utegångsförbud iallafall helvette också jag som skulle fixa en sak med henne.. aja =) ska ringa felicia snart hade jag tänkt, kanske kan komma dit ett tag om hon vill träffa mig som sakt =) ,IGÅR TRÄFFADE JAG ÄNTLIGEN KIM LODBERG fatta hur mkt jag saknat tjejen!! fan ad kul det var att se hon=)!!.
aja nu ska jag ringa gullan<3 pusshej:)♥


bra kvalla? aja älskar er endå<3

spotify

sitter jag väntar på att janina ska duscha klart och håller musiken igång lixom ;) haha nemen jag ska snart sminka mig och hon med hoppas jag så vi kommer oss iväg ngn gång =) ikväll blire kort kan jag lovaa!! haha kung va? lr hur vet att ni vill jag ska lägga in nya kort=). ;) jag vet bara det=)
haha skoja jag är lite flumm med det går snart över kan jag lova lr så int , ne nu ska jag sminka mig pusspuss :) ♥
tkr bara den här bilden är föööör sööööt(A)


whuts up?

Asså jag måste säga en sak att jag saknar 4 tjejer hur mkt som helst..och det är..
FELICIAEDLUND
KIMLODBERG
SANNASUNDIN
LISASUNDBOM
endå söta tjejer lr hur? har faktiskt haft roligt med alla dom och jag saknar dom så sjukt mkt, vi måååste hitta på ngt snart!!

eh idag på skolan gjorde vi ganska så mkt som vanligt,men jag hann faktiskt allt trodde inte jag skulle göra det men jag hann! grattis emelie!!
ikv blire väll att vara med en massa jävla folk, hur kul som helst kommer det att bli kan jag tänkta mig!=)
lääängtar sen så ska jag tona håret på janina innan vi är med folket, hoppas det blir bra=)
aja men nu ska emelie äta ngt sen duscha, pusspuss :)♥

Asså helt seriöst brist på bilder som fan!! så det får bli gamla bilder nu måste börja ta fler bilder, ska ta ikv så jag kan lägga in , pusspuss igen :]


JAG SAKNAR DIG GULLET<3<3

vi säger så va?

kul idag på skolan njaa, menmen jag fick göra om ett test på datorn med 100 frågor två gånger för det blev nå cp, det är inte min dag idag alltså, sen så har jag träningsverk typ i rumpan och benen från igår, kul?
sen har jag typ sovit 3 timmar nu när jag kom hem, inte bra för nu kmr jag inte kunna sova när jag kmr hem ikv!
Ikv vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom inte poppe kan lr vill kanske det var lr orkar minns inte.
aja men nu ska jag höra av mig till ngn som vill hitta på ngt,pusspuss :)♥


skela mer? saknar endå

can i get one just one talk whit you

ja jag var inte med på idrotten idag hade ont i halsen sen så ville jag vila till innebandyn =)
jaja , ska väll fara dit kanske vid halv 8 och jag läängtar vill bara att tiden ska gå så att jag får stå där med min innebandy klubba och boll :] haha desperat lr vad?(A)
En ganska så jobbig dag i dag på skolan, lr okey lektions mässigt iallafall=)
men jag skriver några inlägg snart ska nog skriva en dikt hade jag tänkt lr får se om jag orkar.. haha lr läsa dom jag skrivit i mina tidigare dagar ;) haha pusspuss :)♥


Jag älskar dig gumman<3

i will fall my heart.... i think.

Finfint idag på skolan så hade vi måbra typ på förmiddagen ? haha sjukt menmen funkade faktiskt.
Efter så paddlade vi som sakt på idrotten. men imorgon har vi nå konstigt på idrotten menmen.
Sen låååång dag som fan, sen börjar innebandyn imorgon!! satan vad jag längtar helt jävla sjuuukt mkt måste jag säga!! fyfan..kan det inte bara vara idag den är?!
aja idag skulle jag kanske vara med ngra eller så är jag med en annan person men han verkar inte vilja hitta på ngt så då är jag nog med andra uppe i stan troja nog det blir :)..

Föresten EMELIE tar ett godislöfte nu. och den som ser mig äta ska få en sak av mig och kan säga att det är en BRA sak om jag säger så. ;).
Jag ska sluta med andra saker också nu, innebandyn börjar och hallå min kondis hur bra är den :O.
aja men ska nog börja fara ut och jogga och hålla igång så hade jag tänkt,
och en sak till jag HATAR när det ska vara så jävla varmt i en buss när man ska hem från skolan, finns det värre när man är trött och slut och bara vill hem i en proppfull buss som är varm som satan, fyfan säger jag bara måste jag säga. det är inte kul ;) sen vaknade man ju till mkt när min kusin skrek till som sate inne i bussen men det är ju en annan sak jenny du fattar ;).. haha men ska gå nu pusshej :) ♥


Endå bra? haha men vi hade då kul ;)

the rain

jadu nu ska jag nog dra mig och gå till bussen, har faktiskt haft mycket tid nu på morgon känns det som.
ganska så skönt att slippa stressa , idag blire nog att stanna kvar på stan ett tag iallafall slutar väll vid tre tror jag.
Nu på morgon så ska vi typ ha någon hälsosak lr vare nu va, sen så efter det har vi idrott och då har vi paddling ?
paddling nu i det här kalla vädret , okej? men aja det blir nog bra =)...
men nu ska jag platta klart mitt hår sen måste jag gå till bussen så att jag inte missar den ;)..
det blir ju inge bra då måste jag ju ta moppen och då blire kaalllttt ! .. hahaiallafall.
pusshej :) (L)


ica?

RSS 2.0